Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μαρία Σάκκαρη Λένα Δανιηλίδου - Australian Open Stoys 16 H Maria Sakkarh Euronews _ Η μαρία σάκκαρη είναι ελληνίδα αθλήτρια της αντισφαίρισης,18η στην παγκόσμια κατάταξη σήμερα.

Μαρία Σάκκαρη Λένα Δανιηλίδου - Australian Open Stoys 16 H Maria Sakkarh Euronews _ Η μαρία σάκκαρη είναι ελληνίδα αθλήτρια της αντισφαίρισης,18η στην παγκόσμια κατάταξη σήμερα.. Η λένα δανιηλίδου είναι η τενίστρια που έχει φτάσει ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη από κάθε άλλον έλληνα ή ελληνίδα στην ιστορία του τένις, καθώς τον μάιο του 2003 ανέβηκε στο νο 14. Η μαρία σάκκαρη πέτυχε μια ιστορική πρόκριση για τα ημιτελικά του miami open, δεν ήταν όμως η πρώτη ελληνίδα που το κατάφερε αυτό, αφού το είχε κάνει και η λένα δανιηλίδου πριν από 17 χρόνια. Πίσω της βρίσκεται η δέσποινα παπαμιχαήλ, η οποία από την 360η, ανέβηκε στην 355η θέση στον κόσμο με 94 βαθμούς. Η μαρία σάκκαρη ισοφάρισε το ρεκόρ της λένας δανιηλίδου η οποία είχε φτάσει στον 3ο γύρο στους ολυμπιακούς αγώνες του 2004. Ποια είναι όμως η μαρία σάκκαρη που από χθες φιγουράρει στο νούμερο 31 της παγκόσμιας κατάταξης, ανεβαίνοντας 18 θέσεις και εξασφαλίζοντας έκτοτε, έχει καταφέρει πολλά.

Παράλληλα, η λένα δανιηλίδου είχε. Άνοδος για παγδατή και σάκκαρη (video). Πέντε θέσεις στη λίστα της παγκόσμιας κατάταξης έχασε η λένα δανιηλίδου και πλέον βρίσκεται στο νούμερο 90. Γεννήθηκε στις 25 ιουλίου 1995 στην αθήνα. Maria sakkari social media ο θέμος αναστασιάδης και η δούκισσα νομικού,υποδέχτηκαν στην εκπομπή τους τη μαρία σάκκαρη subscribe:

Maria Sakkarh Poia Einai H Tenistria Poy Mas Ekane Oloys Perhfanoys Ta Nea
Maria Sakkarh Poia Einai H Tenistria Poy Mas Ekane Oloys Perhfanoys Ta Nea from www.tanea.gr
Τότε είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους η λένα δανιηλίδου με τον βασίλη μαζαράκη. Στην κορυφή παραμένει η καρολίν βοζνιάκι, με δεύτερη τη μαρία σαράποβα. Η πρώτη που το έκανε και μετά ήρθε και η λένα δανιηλίδου. Πέντε θέσεις στη λίστα της παγκόσμιας κατάταξης έχασε η λένα δανιηλίδου και πλέον βρίσκεται στο νούμερο 90. Στην καριέρα της έχει κατακτήσει 5 wta και 11 itf τίτλους. Αυτό ακριβώς έκανε η μαρία σάκκαρη. Η σάκκαρη έγραψε σήμερα ακόμα μια χρυσή σελίδα. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια.

Την ήττα γνώρισε η λένα δανιηλίδου, η οποία ήταν φανερά… παγκόσμια κατάταξη τένις:

Η πρώτη που το έκανε και μετά ήρθε και η λένα δανιηλίδου. Η μαρία σάκκαρη στο αμερικανικό οπεν. Η λένα δανιηλίδου είναι η τενίστρια που έχει φτάσει ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη από κάθε άλλον έλληνα ή ελληνίδα στην ιστορία του τένις, καθώς τον μάιο του 2003 ανέβηκε στο νο 14. Η μαρία σάκκαρη πέτυχε μια ιστορική πρόκριση για τα ημιτελικά του miami open, δεν ήταν όμως η πρώτη ελληνίδα που το κατάφερε αυτό, αφού το είχε κάνει και η λένα δανιηλίδου πριν από 17 χρόνια. Η μαρία σάκκαρη κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα της στο ράμπατ, φέρνοντας ακόμα μια διάκριση στο ελληνικό τένις και η λένα δανιηλίδου την συνεχάρη. Ξημερώματα στη μάχη της πρόκρισης η μαρία σάκκαρη. Η μαρία σάκκαρη νίκησε και στο 2ο γύρο του australian open και απέκλεισε τη γαλλίδα, αλίζ κορνέ, no. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της σάκκαρη επί της στογιάνοβιτς, μετά τη νίκη της το 2015 στο μινσκ. Η μαρία σάκκαρη ήταν συγκλονιστική, τα έδωσε όλα και κατάφερε να ολοκληρώσει μια φοβερή ανατροπή στο 2ο ημιτελικό του σαν χοσέ, κόντρα στην ντάνιελ κόλινς, με αποτέλεσμα να γίνει η πρώτη ελληνίδα, μετά τη λένα δανιηλίδου το 2008, που αγωνίζεται σε τελικό wta! Είναι η πρώτη ελληνίδα τενίστρια που φτάνει σε αυτό το σημείο μετά τη λένα δανιηλίδου. Νέο ρεκόρ για την μαρία σάκκαρη, ο οποία με «άλμα» έξι θέσεων ανέβηκε στο νο 42 της παγκόσμιας κατάταξης, για πρώτη φορά στην καριέρα της. Γεννήθηκε στις 25 ιουλίου 1995 στην αθήνα. Στην καριέρα της έχει κατακτήσει 5 wta και 11 itf τίτλους.

Η μαρία σάκκαρη νίκησε και στο 2ο γύρο του australian open και απέκλεισε τη γαλλίδα, αλίζ κορνέ, no. Η λένα δανιηλίδου είναι η τενίστρια που έχει φτάσει ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη από κάθε άλλον έλληνα ή ελληνίδα στην ιστορία του τένις, καθώς τον μάιο του 2003 ανέβηκε στο νο 14. Η μαρία σάκκαρη μίλησε στο sport24.gr για την πορεία της μέχρι το νο48 του κόσμου, την αγωνιστικότητα της, το νέο της προπονητή και το ρόλο που έχει παίξει στο παιχνίδι της καθώς και για το όνειρο του το 2017 θα μπορούσε να θεωρηθεί η χρονιά της καθιέρωσης για τη μαρία σάκκαρη. Η μαρία σάκκαρη είναι ελληνίδα αθλήτρια της αντισφαίρισης,18η στην παγκόσμια κατάταξη σήμερα. Παράλληλα, η λένα δανιηλίδου είχε.

Danihlidoy Ston Bwinspor Fm Osa Eipe Gia Tsitsipa Sakkarh Sports Tenis Sport Fm Gr Bwinspor Fm 94 6
Danihlidoy Ston Bwinspor Fm Osa Eipe Gia Tsitsipa Sakkarh Sports Tenis Sport Fm Gr Bwinspor Fm 94 6 from resources.sport-fm.gr
Την ήττα γνώρισε η λένα δανιηλίδου, η οποία ήταν φανερά… παγκόσμια κατάταξη τένις: Μάρκος παγδατής και μαρία σάκκαρη ανέβηκαν στην παγκόσμια κατάταξη του… Νέο ρεκόρ για την μαρία σάκκαρη, ο οποία με «άλμα» έξι θέσεων ανέβηκε στο νο 42 της παγκόσμιας κατάταξης, για πρώτη φορά στην καριέρα της. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια. Η ελληνίδα αθλήτρια μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στη διάκριση και να αποχαιρέτησε νωρίς τη διοργάνωση των ολυμπιακών αγώνων, όμως έχει άλλου είδους «μάχες» μπροστά της. Η μαρία σάκκαρη μίλησε στο sport24.gr για την πορεία της μέχρι το νο48 του κόσμου, την αγωνιστικότητα της, το νέο της προπονητή και το ρόλο που έχει παίξει στο παιχνίδι της καθώς και για το όνειρο του το 2017 θα μπορούσε να θεωρηθεί η χρονιά της καθιέρωσης για τη μαρία σάκκαρη. Η μαρία σάκκαρη ισοφάρισε το ρεκόρ της λένας δανιηλίδου η οποία είχε φτάσει στον 3ο γύρο στους ολυμπιακούς αγώνες του 2004. Τα όμορφα λόγια της μαρίας για τη λένα.

Η μαρία σάκκαρη στο αμερικανικό οπεν.

Παράλληλα, η λένα δανιηλίδου είχε. Άνοδος για παγδατή και σάκκαρη (video). Σήμερα θα διαβάσεις πώς η μαρία σάκκαρη έφτασε στο σημείο που είναι σήμερα. Η μαρία σάκκαρη στο αμερικανικό οπεν. Άνοδο μίας θέσης σημείωσε η μαρία σάκκαρη στην παγκόσμια κατάταξη τένις και βρίσκεται, πλέον, στο νο 288 με 146 βαθμούς. Η 21χρονη ελληνίδα (νο 94 στον κόσμο) για πρώτη φορά στην καριέρα της θα είναι στον 3ο γύρο του φημισμένου τουρνουά. Η μαρία σάκκαρη ήταν συγκλονιστική, τα έδωσε όλα και κατάφερε να ολοκληρώσει μια φοβερή ανατροπή στο 2ο ημιτελικό του σαν χοσέ, κόντρα στην ντάνιελ κόλινς, με αποτέλεσμα να γίνει η πρώτη ελληνίδα, μετά τη λένα δανιηλίδου το 2008, που αγωνίζεται σε τελικό wta! Η μαρία σάκκαρη ισοφάρισε το ρεκόρ της λένας δανιηλίδου η οποία είχε φτάσει στον 3ο γύρο στους ολυμπιακούς αγώνες του 2004. Την ήττα γνώρισε η λένα δανιηλίδου, η οποία ήταν φανερά… παγκόσμια κατάταξη τένις: Η πρώτη που το έκανε και μετά ήρθε και η λένα δανιηλίδου. Η μαρία σάκκαρη νίκησε και στο 2ο γύρο του australian open και απέκλεισε τη γαλλίδα, αλίζ κορνέ, no. Η λένα δανιηλίδου είναι η τενίστρια που έχει φτάσει ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη από κάθε άλλον έλληνα ή ελληνίδα στην ιστορία του τένις, καθώς τον μάιο του 2003 ανέβηκε στο νο 14. Η μαρία σάκκαρη ξεκίνησε εντυπωσιακά στο ολυμπιακό τουρνουά τένις στο τόκιο.

Η μαρία σάκκαρη ξεκίνησε εντυπωσιακά στο ολυμπιακό τουρνουά τένις στο τόκιο. Η μαρία σάκκαρη ισοφάρισε το ρεκόρ της λένας δανιηλίδου η οποία είχε φτάσει στον 3ο γύρο στους ολυμπιακούς αγώνες του 2004. Η μαρία σάκκαρη νίκησε και στο 2ο γύρο του australian open και απέκλεισε τη γαλλίδα, αλίζ κορνέ, no. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση σπουδαστή, η μαρία σάκκαρη δήλωσε πως νιώθει πλέον έτοιμη για ένα grand slam και μια κατάκτηση τίτλου, ενώ δεν έκρυψε το όνειρό της για τους επερχόμενους ολυμπιακούς αγώνες του τόκυο και τη συμμετοχή της σε αυτούς με το βλέμμα «…γιατί όχι και σε ένα. 28 στο ταμπλό και νο.

Epiase To Rekor Ths Lenas Danihlidoy H Maria Sakkarh Focus Fm 103 6
Epiase To Rekor Ths Lenas Danihlidoy H Maria Sakkarh Focus Fm 103 6 from focusfm.gr
Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της σάκκαρη επί της στογιάνοβιτς, μετά τη νίκη της το 2015 στο μινσκ. Νέο ρεκόρ για την μαρία σάκκαρη, ο οποία με «άλμα» έξι θέσεων ανέβηκε στο νο 42 της παγκόσμιας κατάταξης, για πρώτη φορά στην καριέρα της. Γεννήθηκε στις 25 ιουλίου 1995 στην αθήνα. Η μαρία σάκκαρη ξεκίνησε εντυπωσιακά στο ολυμπιακό τουρνουά τένις στο τόκιο. Παράλληλα, η λένα δανιηλίδου είχε. Η ελληνίδα αθλήτρια μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στη διάκριση και να αποχαιρέτησε νωρίς τη διοργάνωση των ολυμπιακών αγώνων, όμως έχει άλλου είδους «μάχες» μπροστά της. Μάρκος παγδατής και μαρία σάκκαρη ανέβηκαν στην παγκόσμια κατάταξη του… Ποια είναι όμως η μαρία σάκκαρη που από χθες φιγουράρει στο νούμερο 31 της παγκόσμιας κατάταξης, ανεβαίνοντας 18 θέσεις και εξασφαλίζοντας έκτοτε, έχει καταφέρει πολλά.

Η μαρία σάκκαρη κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα της στο ράμπατ, φέρνοντας ακόμα μια διάκριση στο ελληνικό τένις και η λένα δανιηλίδου την συνεχάρη.

Η ελληνίδα αθλήτρια μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στη διάκριση και να αποχαιρέτησε νωρίς τη διοργάνωση των ολυμπιακών αγώνων, όμως έχει άλλου είδους «μάχες» μπροστά της. Την ήττα γνώρισε η λένα δανιηλίδου, η οποία ήταν φανερά… παγκόσμια κατάταξη τένις: Ξημερώματα στη μάχη της πρόκρισης η μαρία σάκκαρη. Η μαρία σάκκαρη νίκησε και στο 2ο γύρο του australian open και απέκλεισε τη γαλλίδα, αλίζ κορνέ, no. Μάρκος παγδατής και μαρία σάκκαρη ανέβηκαν στην παγκόσμια κατάταξη του… Η μαρία σάκκαρη πέτυχε μια ιστορική πρόκριση για τα ημιτελικά του miami open, δεν ήταν όμως η πρώτη ελληνίδα που το κατάφερε αυτό, αφού το είχε κάνει και η λένα δανιηλίδου πριν από 17 χρόνια. Η λένα δανιηλίδου δοκίμασε πρόσφατα τις δυνάμεις της στο πεκίνο, στο ολυμπιακό τουρνουά τένις. Άνοδος για παγδατή και σάκκαρη (video). Στις γυναίκες, άνοδο είχαν αυτή την εβδομάδα η δέσποινα παπαμιχαήλ και η λένα δανιηλίδου, οι οποίες βρίσκονται στο νούμερο 338 και 410 αντίστοιχα με 102 και 74 βαθμούς η μαρία σάκκαρη παρέμεινε σταθερά στη 286η θέση με 146 βαθμούς. Η πρώτη που το έκανε και μετά ήρθε και η λένα δανιηλίδου. Πέντε θέσεις στη λίστα της παγκόσμιας κατάταξης έχασε η λένα δανιηλίδου και πλέον βρίσκεται στο νούμερο 90. Στην καριέρα της έχει κατακτήσει 5 wta και 11 itf τίτλους. Η μαρία σάκκαρη είναι ελληνίδα αθλήτρια της αντισφαίρισης,18η στην παγκόσμια κατάταξη σήμερα.